CONSENTIMENT INFORMAT

Cerrar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "política de Cookies".

dates clau

09/02/2014

Enviament de comunicacions


17/03/2014

Canvi de quota


secretaria tècnica


C/ Bonaire, 7
08301 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 552 382
Fax 937 552 383

Presentació

Benvolguts amics i amigues,

Amb renovades il·lusions, arrenquem la preparació d'aquest nou Congrés. Des de la Junta Directiva som plenament conscients que la realitat social actual supera les ganes, la curiositat, la responsabilitat i la il·lusió de qualsevol col·lectiu d'aventurar-se en l'organització d'aquest esdeveniment. No obstant això, el convenciment de la necessitat, la utilitat i l'acceptació del Congrés i, també, el seu tradicional caràcter anual fan que no renunciem a la seva celebració. No cal, en temps difícils, fer massa invents. La prova la vam tenir l'any passat. Els canvis organitzatius, logístics i econòmics ja estan posats, només cal millorar. Així que repetim!

Dins d'un entorn natural bonic i agradable de conèixer, existeix l'hotel Muntanyà que disposa en l'extensió justa de tot allò que el nostre congrés mereix. Tenim l'embolcall, que a ben segur serà omplert per un munt de temes cientificotècnics actuals i atractius per al nostre Comitè Científic, després d'haver pres bona nota dels suggeriments fets en la darrera edició.

Esteu tots convidats a venir, esteu tots convidats a participar-hi.

Tots fem pinya!

Miquel Sánchez
President del Comitè Organitzador