CONSENTIMENT INFORMAT

Cerrar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "política de Cookies".


dates clau

15/02/2015
Nova data d'enviament de comunicacions

01/02/2015
Enviament de comunicacions

01/04/2015
Canvi de quotasecretaria tècnica


C/ Bonaire, 7
08301 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 552 382
Fax 937 552 383

Contacte col·laboradors

Benvolgut/da senyor/a,

En nom del Comitè Organitzador i en el meu propi em plau anunciar-li la celebració del XXII Congrés Nacional Català d'Urgències i Emergències que es durà a terme els dies 16 i 17 d'abril de 2015 a Seminari de l'Arquebisbat (Tarragona) i on esperem l' assistència d'uns 350 participants.

Aquesta reunió està dirigida als professionals de l'àmbit de les urgències i emergències, i esperem que sigui un fòrum on podran compartir i intercanviar els seus coneixements en aquesta matèria.

Paral·lelament al programa científic es celebrarà una exposició comercial amb stands.

Coneixedors de la importància dels seus productes, ens agradaria poder comptar amb la seva inestimable presència com a Empresa Expositora. Hem elaborat un dossier que aglutina les diferentes possibilitats de col·laboració i a on, de segur, pot trobar aquella que més s'ajusti a les seves necessitats com a Empresa. Tot i això, seguim oberts a qualsevol altre possibilitat de participació que creguin adient i encaixi en les línies del congrés.

Estem segurs que la seva col·laboració serà sens dubte fructífera per als objectius comercials de la seva empresa i òbviament per el nostre congrés.

Rebi el nostre agraïment per la seva atenció. Restant a la espera de la seva amable resposta, aprofitem aquesta oportunitat per a saludar-lo molt atentament.

Cinta Peri i Sílvia Flores
Comitè organitzador