CONSENTIMENT INFORMAT

Cerrar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n’accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra "política de Cookies".


dates clau

15/02/2015
Nova data d'enviament de comunicacions

01/02/2015
Enviament de comunicacions

01/04/2015
Canvi de quotasecretaria tècnica


C/ Bonaire, 7
08301 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 552 382
Fax 937 552 383

Presentació


Benvolguts companys i companyes,

Des de l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona ens plau convidar-vos al proper Congrés Nacional Català d’Urgències i Emergències. Serà una edició especial per molts motius, però n’hi ha un que destaca per sobre dels altres: el Congrés, després de tres anys, es torna a organitzar des d’un hospital. Potser estem un pèl bojos perquè seguim en temps de crisi i el pressupost és molt auster, però creiem que la il·lusió que hi estem posant serà clau per tornar-hi a donar l’essència dels anys previs.

Tarragona ofereix un entorn realment encisador. Hem escollit com a seu del Congrés El Seminari, una antiga escola totalment reformada, al bell mig del casc antic de Tarragona, al costat de la catedral. L’hotel col·laborador està situat a vuit minuts a peu de la seu del Congrés, al costat del mar.

La Societat Catalana d’Urgències i Emergències continua donant suport al Congrés en els aspectes científics i també al comitè organitzador, la qual cosa permet garantir la qualitat dels anys previs i mantenir una estructura similar en les ponències. Com el nostre lema deixa intuir, volem tractar la urgència de manera integral, transversal, des de l’inici fins a la resolució. I a tal efecte intentarem reflectir el punt de vista de tots els professionals implicats en la urgència.

Tot aquest esforç organitzatiu, econòmic i científic, però, no té sentit sense la vostra participació. Necessitem la vostra assistència per continuar existint i possibilitar que no es perdi aquesta trobada anual. Així, doncs, desitgem que us resulti atractiu i ens hi acompanyeu.

Us hi esperem!

Cinta Peri i Sílvia Flores
Comitè organitzador