Presentació
Comitès
Programa
Llibre d'abstracts
Comunicacions
Inscripcions
Seu
Allotjament
Col·laboradors
Entitats col·laboradores
Secretaria tècnicasecretariaC/ Bonaire, 7
08301 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 552 382
Fax 937 552 383
secretaria@congresurgencies.cat

Presentació

Benvolguts amics i amigues,

El nostre Congrés fa 20 anys! Vint anys és una xifra molt important, inimaginable sense la implicació i la participació, any rere any, de molta gent: comitès, juntes directives, secretaries tècniques, indústria farmacèutica i, sobretot, assistents. Des d'aquí, moltes gràcies a tots, sense el vostre esforç no hi haguéssim arribat.

Aquest any, però, el Congrés serà especial, diferent. Ara bé, que no se'm malentengui, la resta també ho han estat. Tots el nostres congressos han tingut la seva pròpia personalitat, i tant que sí! Els comitès organitzadors i científics sempre han sabut transmetre el seu ADN particular i únic a cadascun d'ells. Així doncs, on està la diferència aquest any?

La crisi econòmica actual no ens ha esquivat i també ha parat a casa nostra. Diuen, aquells que en saben, que en tota crisi sempre hi ha una oportunitat. No ho sé…, però s'ha intentat després d'intenses reflexions fer un esforç imaginatiu d'adaptació i evolució a la nova realitat, per tal de garantir la supervivència del Congrés. Fruit de tot plegat, fem dues concrecions:

En primer lloc, la Junta Directiva actual de la SoCMUE es fa càrrec de l'organització del Congrés. I ho fa, en els temps que corren, a partir d'un pressupost més auster i modest. Això, que podria jugar un paper limitant de sortida, ha acabat servint d'estímul per preservar un congrés de dos dies capaç de mantenir el nivell de qualitat dels precedents. Per assolir-ho, què millor que disposar de la complicitat i la col·laboració dels comitès dels últims congressos, que tan exitosament van conjugar els aspectes científics i organitzatius.

En segon lloc, la Junta Directiva ha decidit abaratir les quotes d'inscripció de forma notable introduint, endemés, la possibilitat d'assistir-hi només un dels dos dies a un preu encara més reduït.

Des d'aquí, amb el vintè aniversari a tocar, només em resta convidar-vos a tots a assistir i participar en el proper Congrés Nacional Català de Medicina d'Urgències i Emergències.

Una abraçada,

Miquel Sánchez
President del Comitè Organitzador

dates clau

Termini exhaurit

Enviament de comunicacions


01/04/2013

Canvi de quota