Presentació
Comitès
Programa
Llibre d'abstracts
Comunicacions
Inscripcions
Seu
Allotjament
Col·laboradors
Entitats col·laboradores
Secretaria tècnicasecretariaC/ Bonaire, 7
08301 Mataró (Barcelona)
Tel. 937 552 382
Fax 937 552 383
secretaria@congresurgencies.cat
Descarregar Manual Expositors

Col·laboradors

Benvolgut/da senyor/a,

En nom del Comitè Organitzador i en el meu propi em plau anunciar-li la celebració del XX Congrés Nacional Català d'Urgències i Emergències que es durà a terme els dies 25 i 26 de d'abril 2013 a l'hotel Muntanyà (Seva) i on esperem l' assistència d'uns 350 participants.

Aquesta reunió està dirigida als professionals de l'àmbit de les urgències i emergències, i esperem que sigui un fòrum on podran compartir i intercanviar els seus coneixements en aquesta matèria.

Paral·lelament al programa científic es celebrarà una exposició comercial amb stands.

Coneixedors de la importància dels seus productes, ens agradaria poder comptar amb la seva inestimable presència com a Empresa Expositora. Hem elaborat un dossier que aglutina les diferentes possibilitats de col·laboració i a on, de segur, pot trobar aquella que més s'ajusti a les seves necessitats com a Empresa. Tot i això, seguim oberts a qualsevol altre possibilitat de participació que creguin adient i encaixi en les línies del congrés.

Estem segurs que la seva col·laboració serà sens dubte fructífera per als objectius comercials de la seva empresa i òbviament per el nostre congrés.

Adjuntem el dossier amb tota la informació necessària per poder participar-hi juntament amb el programa preliminar del congrés.

Rebi el nostre agraïment per la seva atenció. Restant a la espera de la seva amable resposta, aprofitem aquesta oportunitat per a saludar-lo molt atentament.Miquel Sánchez
President del Comitè Organitzador

dates clau

Termini exhaurit

Enviament de comunicacions


01/04/2013

Canvi de quota